Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Εκδόσεις Λέμβος-Συμπαρουσίαση


 
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου το απόγευμα η συμπαρουσίαση των βιβλίων των εκδόσεων Λέμβος, «Το μυστήριο του Παγασητικού» ένα αστυνομικό μυθιστόρημα του Άγγελου Αλαμανιώτη και «Νυχτερινός Διαβάτης, Δέκα αστικές αφηγήσεις» μία συλλογή διηγημάτων του Αλέξανδρου Κεφαλά, στον φιλόξενο και ζεστό χώρο του Thinking Cup (Πατησίων 99). Οι εκδόσεις Λέμβος στηρίζουν κάθε προσπάθεια πολιτιστικής αναγέννησης του πολύπαθου κέντρου των Αθηνών.
 
Πρώτα μίλησε ο εκδότης Δημήτρης Τσουκάτος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους δύο νέους λογοτέχνες για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν, αναφέρθηκε στον χώρο του βιβλίου και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στους χαλεπούς καιρούς της οικονομικής ύφεσης που διανύουμε.
Οι συγγραφείς αναφέρθηκαν στα έργα τους και απευθύνθηκαν με ενδιαφέρουσες ερωτήσεις σχετικά με την συγγραφή των βιβλίων τους και τη λογοτεχνία ο ένας στον άλλον.
Με το πέρας της εκδήλωσης, η γνωστή ηθοποιός Έφη Παπαθεοδώρου μας επιφύλασε μία έκπληξη, όταν παίρνοντας τον λόγο, συνεχάρει τους συγγραφείς και παρότρυνε και άλλους νέους να ακολουθήσουν το παραδειγμά τους. Η δημιουργία των νέων ανθρώπων ίσως τελικά είναι το αντίδοτο στην οικονομική κρίση.

 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου