Τρίτη 9 Μαΐου 2017

IANOS-Γυμνιστές στο δρόμο.Τέσσερα βιβλία αποκαλύπτονται.


Τη Δευτέρα 8 Μαΐου το απόγευμα στο βιβλιοπωλείο του Ιανού επί της Σταδίου 24 στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε η ιδιαίτερη λογοτεχνική συνάντηση «Γυμνιστές στο δρόμο. Τέσσερα βιβλία αποκαλύπτονται.» Παρουσιάστηκαν τα βιβλία: Χιλιόμετρα εκδ. Στοχαστής του Χρήστου Δασκαλάκη, Γονυπετείς εκδ. Γκοβόστη της Τζούλιας Γκανάσου, Νυχτερινός Διαβάτης εκδ. Λέμβος του Αλέξανδρου Κεφαλά και Πορτοκαλί Φάκελος εκδ. Λέμβος του Βαγγέλη Σωτήρη.

Τέσσερα συνομιλούντα έργα και μια ομάδα νέων λογοτεχνών, ο καθένας με τη δική του αξιόλογη πορεία στον χώρο των ελληνικών γραμμάτων, βγήκαν στο δρόμο μη διστάζοντας να ‘ξεγυμνωθούν’ μπροστά στα μάτια του αναγνώστη.


Με αφορμή την πρόσφατη συγγραφική συνάντηση τους στη συλλογή διηγημάτων 9 Ώρες στα Εξάρχεια εκδ. Λέμβος, οι τέσσερις συγγραφείς μας έδωσαν ένα καινούριο ραντεβού στον Ιανό και αυτή τη φορά ξετύλιξαν ο καθένας ιστορίες μέσα από ένα προσωπικό τους βιβλίο. Εξομολογήθηκαν τα δικά τους μυστικά, συνομίλησαν, έπαιξαν με το κοινό, μοιράστηκαν εμπειρίες, προβληματισμούς, διάβασαν και αποκαλύφθηκαν.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου